Det er super let at kom af med en elevator til andelsforening – det ved alle.

Jeg bærer rundt på en nyhed, jeg vildt gerne vil lade jer høre. Nu skal det FINALLY være! Jeg har båret rundt på det her enormt længe, men nu ska I have den at vide. Jeg har bestemt mig for at blive iværksætter. Jeg ska til at være forhandler af elevatorer. Dét lyder muligvis lige umiddelbart super mærkværdigt at ville arbejde med elevator salg, men det er ik desto mindre, hvad jeg drømmer om! I ville bli SÅ overraskede, der er mange moneter i salg af elevatorer! Jeg vil sælge en speciel elevator til ejerforening, & så vil jeg tilmed sælge en ny slags elevator til andelsforening. Lige nøjagtig de her to slags elevator salg er der nemlig ekstra mange knaster i, i hvert fald i forhold til, såfremt man som sælger sælger elevatorer til private villaejere, der aldrig gider købe noget ekstra udstyr!!

Jeg har førhen beskæftiget mig indenfor den her branche med elevator salg!! Det gjorde jeg på min seneste arbejds plads! Jeg var en super klog sælger, og vidste hyppigt, hvilken slags elevator de mange forskellige typer af kunder var på udkig efter… Men så skete det, der ik måtte ske, at shoppen gik konkurs. Og så blev alle medarbejderne self. afskediget…! Den tid var frygtelig… Jeg havde det super duper dårligt, og måtte også gå til terapeut for at få det snakket igennem… Jeg er overbevist om, at det var fordi, at afskedigelsen kom som et gigantisk chok. Jeg var overhovedet ikke fysisk eller mentalt forberedt på afskedigelsen. Men i dag er jeg mig selv igen, og klar til at sælge mange elevatorer! Jeg har taget lån i danske bank, og har klargjort mine butiks lokaler, så nu behøver jeg bar nogle kunder! Derfor vælger jeg nu at skrive dette på min blog – jeg håber nemlig at I vil sprede budskabet om butiksåbningen for mig! I ska’ fortælle alle i kender, at i har hørt om en fantastisk klog forhandler af de billigste elevatorer… Det ville betyde ovenud meget for mig, såfremt I ville hjælpe mig.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.