Book en energimærkning og få en lavere energiregning

Globalt set har man en fælles vision om at sikre en sænkning af energiforbruget og formindske udledningen af CO2. Af den årsag har de folkevalgte politikere fundet på en officiel energimærkning. Derudover har de truffet en beslutning om at gøre energimærkning af bygninger pligtskyldig. I fald man som bygningsejer har behov for en energimærkning, er det ofte den bedste løsning at alliere sig med en ingeniørvirksomhed, der er specialiserede ift. energimærkning samt blandt andet termografi af bygningstyper som f.eks. som eksempelvis villaer, tvillingehuse såvel som service og private eller offentlige kontorer.

Et flertal af kommunerne her i landet er imidlertid særdeles visionære på klimaområdet. Derfor har de pågældende kommuner taget en beslutning om, at en energimærkning er nødvendig såfremt man skal have teknikforvaltningens godkendelse af en færdigmelding af et hus. Det indebærer, at din ægtefælle og dig skal have lavet en energimærkning, i det øjeblik at husets isolering er færdig eller måske umiddelbart før den er klar hvad enten din ægtefælle og dig er ved at bygge helt nyt eller, om I planlægger en tilbygning.

Selve energimærkningen består af et tjek af ejendommens isolering og varmeanlæg og opsummeres i en en rapport, som opridser eventuelle forbedringsforslag, der kan kombineres med en termografering, der afslører hvor der er utætheder i boligen. Såfremt din ægtefælle og dig investerer i at få energimærket en bygning, får I samtidig en samlet karakter, der vurderer, hvor miljørigtigt såvel som velisoleret ejendommen er set ud fra det forventede forbrug af varme og el.

På skalaen, der bruges til energimærkning af ejendomme, bruges A som karakter til ejendomme, som tilfredsstiller de skrappeste krav til klimaskærmen i bygningsanvisningerne fra 08, mens karakteren C og derunder gives til bygninger med for højt forbrug af energi. Er jeres ejendom opført mellem 2006 og 2010 er en energimærkning med karakteren B påkrævet. I fald I har investeret i et rækkehus med karakteren A som energimærkning, kan I altid frit vælge hvilken type af energiforsyning, I vil have. Af den årsag er der altid mange fordele ved at sørge for, at jeres bolig opnår en god energimærkning.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>