Benyt EUR-paller, når du skal bruge fantastiske og robuste paller

Hvis det kommer til vareflytning, kommer der hyppigt en meningsudveksling om hvad, der er den overlegne løsning. Mange kan f.eks. bedst lide søfartøjer, hvorimod de øvrige sværger til tog eller fly. Gældende for alle er det ikke desto mindre, at det uforstyrret af transporteringsmetoden er nødvendigt med stabile paller » http://www.jyskpalleimport.dk/default.asp, i excellent kvalitet, på hvilke varerne kan stå undervejs på rejsen. I netop denne forbindelse stilles det gamle spørgsmål: Er det en europalle » http://jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=32, eller EUR-paller » http://jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=33,, der er bedst…?

Ja, det kan som regel være relativt svært at fastslå, da EUR-paller egentlig er meget lig en europalle. Eksempelvis er begge palletyper blåstemplet af ISPM-15, der betyder, at pallerne er behandlet med varme og blåstemplede efter de gældende krav. Et sådant tiltag begrænser sandsynligheden for, at der bliver overbragt insekter camoufleret af din last.

Almindeligvis kan du forvente, at hver europalle kan udstå 1½ T. I tilfælde af at dit gods er vægtigere end det, bør du dog ej fortvivle. Du kan nemlig vælge at sætte mange af dine træpaller på hverandre og sålunde styrke træpallernes bærekraft. Tre paller vil dermed resultere i en tolerance på omtrent 4½ T. Dog skal det ej være denne evne, der skyld i, at du bruger en europalle i stedet for EUR-pallerne, da EUR-paller er i besiddelse af en tilsvarende tolerance og endvidere, på linje med europallerne, er gavnlige for naturen. EUR-paller er jo super værdifulde som genbrugspaller, hvilket vil sige, at du faktisk låner pallerne og ubesværligt kan vælge at levere dem tilbage, lige så snart du ikke længere har brug for dem.

Derfor er der alene ét at erklære, hvilket er, at du uanset dit valg er garanteret excellente og robuste paller.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.