At være ejer af en trailer er et enormt fortrin

Dengang jeg var teenager drømte jeg om at eje en fed sportsvogn, som jeg kunne fræse af sted i på motorvejen. Efter at være blevet forælder, er jeg imidlertid lykkelig for, at jeg faktisk traf det valg at købe en praktisk dyt m. 5 døre, for at skulle transportere rollingerne frem og tilbage i en sportsbil ville godt nok være træls…! Sommetider har jeg imidlertid stadig oplevet komplikationer i forbindelse med mangel på pladsF.eks. i forbindelse med at vi har været på shoppetur i JYSK og indkøbt en masse store møbler, som skulle bringes med til vores hjem. Denne problematik er dog heldigvis løst nu, da min frue & jeg har besluttet os for at investere i en trailer.

En trailer er utroligt smart & kan faktisk bruges til vildt mange forskelligartede ærinder. Det er gået op for mig, at det ej bare er i forbindelse med fragt af eksempelvis møbler, at en trailer finder anvendelse. Ifald en af buksetroldene skal transporteres fra skole med cyklen, er det jo meget nemmere at sætte den op i en trailer frem for at skulle sætte den på bilen. Såfremt vi har oplevet at have behov for at smutte forbi genbrugspladsen, har det også været meget simpelt at lægge affaldet i traileren. Engang måtte vi nemlig køre flere gange for at få alt med.

Jeg er derfor fantastisk henrykt for at eje en trailer. I bund og grund er den en af de bedste investeringer, vi har gjort i lang tid, og jeg kan slet ej huske, hvordan vi i 1. omgang har kunnet klare os uden en trailer.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>